Ensemble Gastro & Bar

Ensemble Gastro & Bar is een Restaurant gelegen aan Blijmarkt 23 in Zwolle.

Meer informatie over Ensemble Gastro & Bar in Zwolle

Restaurant Ensemble in Zwolle, gelegen tegenover Museum de Fundatie, is een plek waar je samen kunt genieten van lekker eten en drinken. Het restaurant serveert kleinere gerechten, zodat je meerdere gerechten kunt proberen. Ze werken met regionale seizoensproducten en presenteren elke drie maanden een nieuwe menukaart. Naast dineren kun je ook bij Ensemble terecht voor lunch, borrel en cocktails. Het restaurant is geopend van dinsdag t/m donderdag en zondag van 12.00 tot 23.00 uur, en op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 1.00 uur. Je kunt gemakkelijk online reserveren en voor vragen kun je contact opnemen via het contactformulier of telefonisch.

Wil je weten wat Ensemble Gastro & Bar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ensemble Gastro & Bar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ensemble Gastro & Bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ensemble Gastro & Bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Ensemble Gastro & Bar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ensemble Gastro & Bar

Bezoekers bekeken ook