Evangelie Gemeente De Deur Zwolle

Evangelie Gemeente De Deur Zwolle is een Evangelische kerk gelegen aan Gasthuisdijk 14-16 in Zwolle.

Meer informatie over Evangelie Gemeente De Deur Zwolle in Zwolle

Evangelie Gemeente De Deur in Zwolle is een kerk waar mensen door de kracht van God veranderen. Ze hebben wekelijkse diensten op zondagochtend, zondagavond en woensdagavond. Tijdens de diensten zijn vertalingen beschikbaar in het Engels, Spaans en Chinees, en alle diensten kunnen ook online worden gevolgd via een livestream. Daarnaast bieden ze ook bijbelstudies aan, zoals "Memorial Stones" op 1 oktober en "The 99" op 30 september. De kerk is gevestigd op Gasthuisdijk 14-16 in Zwolle. Er is ook een servicemenu op hun website waar je contact kunt opnemen, een gebedsverlangen kunt indienen, de privacyverklaring kunt bekijken en een routebeschrijving kunt vinden.

Wil je weten wat Evangelie Gemeente De Deur Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelie Gemeente De Deur Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelie Gemeente De Deur Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelie Gemeente De Deur Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Evangelie Gemeente De Deur Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelie Gemeente De Deur Zwolle

Bezoekers bekeken ook