Evangelisch Lutherse Gemeente

Evangelisch Lutherse Gemeente is een Lutherse kerk gelegen aan Koestraat 4 in Zwolle.

Meer informatie over Evangelisch Lutherse Gemeente in Zwolle

De Lutherse Kerk in Zwolle heet iedereen welkom op hun website. De kerk is ontstaan rond 1600 en komt sinds 1649 samen op de huidige locatie. Op de website vindt u informatie over de activiteiten van de gemeente, de agenda, de traditie waar ze uit voortkomen en hoe u contact met hen kunt opnemen. Er worden verschillende vieringen en evenementen georganiseerd, zoals een muzikaal theater met de cello suites van Bach en contextueel bijbellezen met Kirsten van Ham. Ook worden er nieuwsberichten gedeeld over onder andere de assemblee van de Lutherse Wereld Federatie.

Wil je weten wat Evangelisch Lutherse Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelisch Lutherse Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelisch Lutherse Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelisch Lutherse Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Evangelisch Lutherse Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelisch Lutherse Gemeente

Bezoekers bekeken ook