Everlasting Beauty

Everlasting Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Rondeelstraat 8043 in Zwolle.

Meer informatie over Everlasting Beauty in Zwolle

Everlasting Beauty is een schoonheidssalon in Zwolle die gespecialiseerd is in wimperverlenging en semi-permanente mascara behandelingen. Ze bieden ook permanente krulbehandelingen voor de wimpers aan. De salon is gecertificeerd voor het gebruik van verschillende merken wimperextensions en werkt met de nieuwste technieken. Daarnaast is Everlasting Beauty lid van de World Association of Lash Artistry and Development, waar ze online trainingen volgen om hun kennis en ervaring te verbeteren. Ook bieden ze semi-permanente mascara aan die twee tot drie weken blijft zitten en waterproof is. Daarnaast verkopen ze het 100% natuurlijke make-up merk Au Naturale Cosmetics. De salon is gevestigd in Zwolle en biedt behandelingen aan in de buurt van Frankhuis en Stadshagen.

Wil je weten wat Everlasting Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Everlasting Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Everlasting Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Everlasting Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Everlasting Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Everlasting Beauty

Bezoekers bekeken ook