Exante.ai

Exante.ai is een IT-consultancy gelegen aan Blijmarkt in Zwolle.

Meer informatie over Exante.ai in Zwolle

Dit artikel gaat over een bedrijf genaamd Exante.ai dat zich bezighoudt met Artificial Intelligence (AI) innovatie. Ze bieden advies en realisatie van AI-projecten voor zowel grote als kleine organisaties. Het bedrijf werkt samen met klanten om hen te helpen innoveren met behulp van data. Ze maken gebruik van geavanceerde algoritmes die zelflerend zijn en transparantie en eerlijkheid in het proces garanderen. Een van hun casestudies is GPT-Detective, een tool die teksten en documenten analyseert op het gebruik van ChatGPT, BARD en andere GPT-modellen. Deze tool heeft veel media-aandacht gekregen en is binnen twee weken na de lancering meer dan 160.000 keer gebruikt. Naast advies en realisatie biedt Exante.ai ook trainingen en workshops over AI en Data Science, ze helpen organisaties bij het bouwen van hun eigen AI-team en bieden innovatieproducten zoals presentaties en workshops over innovatiemanagement en het benutten van data. Het bedrijf is een nieuwe speler in het veld van data science en ze willen organisaties helpen met hun data op basis van hun ervaringen met het creëren van patenten en wetenschappelijk onderzoek.

Wil je weten wat Exante.ai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Exante.ai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Exante.ai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Exante.ai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Exante.ai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Exante.ai

Bezoekers bekeken ook