Fadiro BV

Fadiro BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Rijnlaan 4 in Zwolle.

Meer informatie over Fadiro BV in Zwolle

BAS is een administratief systeem dat wordt gebruikt door bijna 90% van de ANVR-reisspecialisten in Nederland. Zowel fysieke reisbureaus, online reisagenten als zelfstandige serviceorganisaties maken gebruik van BAS. Het systeem is volledig ingericht volgens de standaarden van SGR en ANVR en is alleen geschikt voor reisbureaus die bij deze organisaties zijn aangesloten. BAS biedt vele voordelen, zoals de mogelijkheid om overal toegang te hebben tot het systeem, integratie van e-facturen en e-reisbescheiden, gemakkelijke verwerking van touroperators en leveranciers, persoonlijke klanteninlog, geïntegreerde BTW-regelingen en automatische berekeningen van bijdragen aan het Calamiteitenfonds en SGR(Z). Daarnaast biedt BAS goede ondersteuning en uitgebreide administratieve ondersteuning. Het systeem wordt ook veel gebruikt in het toeristisch onderwijs, waarvoor een speciale versie is ontwikkeld. Voor meer informatie kan men terecht op de website van BAS of contact opnemen met Fadiro BV.

Wil je weten wat Fadiro BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fadiro BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fadiro BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fadiro BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Fadiro BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fadiro BV

Bezoekers bekeken ook