FBTruck

FBTruck is een Restaurant gelegen aan Kerkbrugje in Zwolle.

Meer informatie over FBTruck in Zwolle

FBT Giuliano is een speciaalzaak in mediterrane broodjes, wijn, delicatessen en meer. Het begon allemaal met de Horeca-opleiding van eigenaar Julian in Zwolle, waarna hij een foodtruck begon met Italiaans belegde broodjes. Door het succes werd de foodtruck te klein en opende FBT Giuliano een ruime winkel aan de Hagelstraat 9. In de winkel is een ruim assortiment aan Italiaans eten en drinken te vinden, inclusief verse producten uit de streek. Op 12 september opende de nieuwe winkel haar deuren en was het een fantastische eerste week. Het assortiment aan belegde broodjes is nog steeds populair en er worden extra proeverijen georganiseerd om het nieuwe assortiment te ontdekken. Het winkelassortiment bestaat onder andere uit belegde broodjes, salades, koffie, borrelplanken, wijnen, pasta's, pizza's, verse groenten, kaas, chocolade en cadeaus. FBT Giuliano is gevestigd aan de Hagelstraat 9 in Zwolle.

Wil je weten wat FBTruck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FBTruck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FBTruck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FBTruck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar FBTruck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FBTruck

Bezoekers bekeken ook