FeedbackFlow

FeedbackFlow is een Softwarebedrijf gelegen aan Hanzeplein in Zwolle.

Meer informatie over FeedbackFlow in Zwolle

FeedbackFlow is een platform dat is ontworpen om feedbackbeheer te verbeteren en de klanttevredenheid te vergroten. Het platform biedt waardevolle inzichten op basis van klantfeedbackgegevens, waardoor weloverwogen zakelijke beslissingen kunnen worden genomen. Daarnaast is het platform schaalbaar en kan het meegroeien met het bedrijf, waardoor feedback van een toenemend aantal klanten kan worden beheerd. De gebruiksvriendelijke interface maakt het beheren van klantfeedback en het verbeteren van de klantervaring moeiteloos voor het team. FeedbackFlow gelooft in een technology-first benadering en biedt innovatieve oplossingen om feedbackbeheer te stroomlijnen en klanttevredenheid te verbeteren. De roadmap van functies is ontworpen om klanten voorop te laten lopen en te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen. Het platform biedt verschillende abonnementen, waaronder een testklant, standaard en premium, met elk hun eigen voordelen en functies.

Wil je weten wat FeedbackFlow verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FeedbackFlow of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FeedbackFlow? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FeedbackFlow het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar FeedbackFlow reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FeedbackFlow

Bezoekers bekeken ook