Fellowmind (voorheen bekend als Synlogic)

Fellowmind (voorheen bekend als Synlogic) is een IT-consultancy gelegen aan Branderweg 1H in Zwolle.

Meer informatie over Fellowmind (voorheen bekend als Synlogic) in Zwolle

Cloud Security is een belangrijk onderwerp in de bedrijfswereld, met 45% van de bedrijven die in 2022 te maken hadden met malware, phishing en ransomware-aanvallen. Het Security Operations Center (SOC) van Fellowmind biedt geautomatiseerde 24x7 monitoring om bedrijven te helpen hun beveiligingsniveau naar een hoger niveau te tillen met behulp van innovatieve cloudtechnologie. Het SOC richt zich op het monitoren van identiteiten, endpoints, apps en data, en resources binnen de cloud omgeving. Ze signaleren verdacht gedrag en nemen gepaste maatregelen om de beveiliging te waarborgen. Het SOC is uitgerust met specialisten die getraind zijn om snel te reageren op verdachte situaties. Als je de beveiliging van je ICT-omgeving wilt verbeteren, biedt Fellowmind managed security oplossingen.

Wil je weten wat Fellowmind (voorheen bekend als Synlogic) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fellowmind (voorheen bekend als Synlogic) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fellowmind (voorheen bekend als Synlogic)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fellowmind (voorheen bekend als Synlogic) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Fellowmind (voorheen bekend als Synlogic) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fellowmind (voorheen bekend als Synlogic)

Bezoekers bekeken ook