Fietsen van Freek

Fietsen van Freek is een Fietsenwinkel gelegen aan Nieuwe Deventerweg 13 in Zwolle.

Meer informatie over Fietsen van Freek in Zwolle

Fietsen van Freek is de fietsspecialist van Zwolle Zuid. Ze hebben een werkplaats waar ze rekening houden met de wensen van de klant en vooraf een indicatie geven van de kosten. Er zijn geen verrassingen en als de kosten lager uitvallen wordt dit toegelicht. Daarnaast worden er drie zonnige fietsbestemmingen genoemd waar je kunt genieten van mooie fietstochten in het najaar en de winter. Ook wordt de Schwalbe Air Plus binnenband genoemd, die geschikt is voor fietsen met een hoge belasting zoals E-bikes en Cargobikes. Fietsen van Freek geeft graag advies aan klanten die op zoek zijn naar een nieuwe fiets. Het adres van de winkel is Nieuwe Deventerweg 13 in Zwolle en ze zijn geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00, en op zaterdag van 09:00 - 16:00.

Wil je weten wat Fietsen van Freek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietsen van Freek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietsen van Freek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietsen van Freek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Fietsen van Freek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietsen van Freek

Bezoekers bekeken ook