Fietsje Van den Brink

Fietsje Van den Brink is een Fietsenwinkel gelegen aan Assendorperstraat 20 in Zwolle.

Meer informatie over Fietsje Van den Brink in Zwolle

Fietsje Van den Brink is een voordelige specialist in fietsreparaties en betaalbare nieuwe fietsen. Ze hebben een winkel in Assendorp (Zwolle) en staan bekend om hun goede service en aandacht voor de klant. Ze bieden voordelige reparaties, fietsaccessoires, advies en degelijke nieuwe fietsen aan van de merken Empo en Burgers. Fietsje Van den Brink is in 2019 overgenomen door Gerran van den Brink en Claire O.H. van den Brink-Cheung en heeft geen verwantschap met een andere fietsenwinkel in Groningen. De werkplaats is elke dag geopend en de meeste reparaties worden snel uitgevoerd. Fietsje Van den Brink is te vinden op Instagram en het adres is Assendorperstraat 20, 8011 KB Zwolle. De openingstijden zijn maandag van 12:00 tot 18:00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn ze gesloten, evenals op nationale feestdagen.

Wil je weten wat Fietsje Van den Brink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietsje Van den Brink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietsje Van den Brink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietsje Van den Brink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Fietsje Van den Brink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietsje Van den Brink

Bezoekers bekeken ook