fit20 Zwolle Hanzeland

fit20 Zwolle Hanzeland is een Personal trainer gelegen aan 27, Hanzeplein 11 in Zwolle.

Meer informatie over fit20 Zwolle Hanzeland in Zwolle

Fit20 Zwolle Hanzeland biedt wekelijkse personal trainingen van 20 minuten aan op afspraak. De trainingen worden individueel of in paren gegeven, met maximaal drie personen in de trainingsruimte. Bij fit20 train je gewoon in je dagelijkse kleding en hoef je niet te douchen of om te kleden. Er zijn geen kleedruimtes of douches, maar wel een optimaal binnenklimaat. De resultaten zijn gegarandeerd en er is persoonlijke begeleiding. Ook hoef je je niet om te kleden en zijn er vaste afspraken mogelijk. Je kunt alleen trainen of samen met iemand anders. De focus en rust tijdens de training zijn belangrijk. Marion, een klant van fit20, heeft gemerkt dat ze sterker is geworden en geen spierpijn meer heeft. Haar bloeddruk is ook naar normale waarden gezakt, waardoor ze gestopt is met bloeddrukverlagers. Michiel van Haastert, arts, vindt het prettig dat hij direct na zijn werk kan trainen zonder te zweten of zich om te kleden, en het kost hem weinig tijd. De fit20 training heeft volgens hem een grote impact op de gezondheid. José van den Berg, een andere klant, vertelt in een interview dat de fit20 training haar leven heeft veranderd. Fit20 Zwolle Hanzeland heeft meer dan 17.000 klanten en meer dan 1 miljoen trainingen gegeven. Ze hebben meer dan 100 studio's in Nederland en zijn ook wereldwijd actief. Er zijn studio's in het Verenigd Koninkrijk, België, Qatar, Nieuw-Zeeland en Amer.

Wil je weten wat fit20 Zwolle Hanzeland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fit20 Zwolle Hanzeland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fit20 Zwolle Hanzeland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fit20 Zwolle Hanzeland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar fit20 Zwolle Hanzeland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fit20 Zwolle Hanzeland

Bezoekers bekeken ook