fit20 Zwolle Oosterenk

fit20 Zwolle Oosterenk is een Personal trainer gelegen aan Dokter van Deenweg 13 in Zwolle.

Meer informatie over fit20 Zwolle Oosterenk in Zwolle

Fit20 Zwolle Oosterenk biedt wekelijkse persoonlijke trainingen van 20 minuten aan. De trainingen worden op afspraak gegeven, waarbij je één op één of één op twee begeleiding krijgt. Er zijn maximaal drie personen in de trainingsruimte aanwezig. Bij fit20 train je in je dagelijkse kleding en hoef je niet te douchen of om te kleden. Er zijn geen kleedruimtes of douches, maar wel een optimaal binnenklimaat. Fit20 nodigt geïnteresseerden uit voor een kennismakingstraining, waarbij resultaat gegarandeerd is en persoonlijke begeleiding wordt geboden. Omkleden is niet nodig en er wordt gewerkt met vaste afspraken. De trainingen kunnen zowel individueel als in duo's worden gevolgd, en er is focus en rust tijdens de trainingen. Klanten hebben positieve ervaringen met fit20, zoals Marion die sterker is geworden, geen spierpijn meer heeft en haar bloeddruk is gedaald. Ook Michiel van Haastert, een arts, heeft baat bij de trainingen van fit20 en vindt het prettig dat hij na zijn werk kan trainen zonder te hoeven omkleden. Fit20 heeft meer dan 17.000 klanten en meer dan 1 miljoen trainingen gegeven. Ze hebben meer dan 100 studio's in Nederland en zijn wereldwijd uitgebreid naar onder andere het Verenigd Koninkrijk, België, Qatar, Nieuw-Zeeland en Amerika.

Wil je weten wat fit20 Zwolle Oosterenk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fit20 Zwolle Oosterenk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fit20 Zwolle Oosterenk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fit20 Zwolle Oosterenk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar fit20 Zwolle Oosterenk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fit20 Zwolle Oosterenk

Bezoekers bekeken ook