FitpointZwolle

FitpointZwolle is een Gezondheidsclub gelegen aan Punterweg 4 in Zwolle.

Meer informatie over FitpointZwolle in Zwolle

Dit artikel gaat over het bouwen van een community van stralende vrouwen, waarbij de focus ligt op een gezonde levensstijl en het behalen van blijvende resultaten. Het Fitpoint-team inspireert mensen om dagelijks betere keuzes te maken en biedt oplossingen voor de lichamelijke, geestelijke en persoonlijke groei. De Women's Best Community is gericht op sporten en bewegen, en er wordt aangemoedigd om een Preferred Customer te worden. Daarnaast is er een vacature voor een Fit-Promotor. Er worden ook andere activiteiten genoemd, zoals Fit Tasting en de 10 Dagen Water Challenge.

Wil je weten wat FitpointZwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FitpointZwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FitpointZwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitpointZwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar FitpointZwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FitpointZwolle

Bezoekers bekeken ook