Flow Lifestyle Coaching

Flow Lifestyle Coaching is een Gezondheidsconsulent gelegen aan Kamperstraat 35A in Zwolle.

Meer informatie over Flow Lifestyle Coaching in Zwolle

In deze tekst wordt beschreven wat de auteur aanbiedt als lifestyle coach en yogadocent. De auteur heeft als missie om mensen zowel fysiek als mentaal te helpen. Je kunt bij haar terecht voor yoga en meditatie avonden, verschillende workshops over gezonde voeding en mindfull eten, en een kookworkshop. Daarnaast biedt ze ook een bloedtest aan waarmee blokkades en voedselintoleranties kunnen worden opgespoord. Deze bloedtest heet EMB, oftewel energetisch morfologisch bloedonderzoek.

Wil je weten wat Flow Lifestyle Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flow Lifestyle Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flow Lifestyle Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flow Lifestyle Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Flow Lifestyle Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flow Lifestyle Coaching

Bezoekers bekeken ook