Frictio-Sport

Frictio-Sport is een Sportmasseur gelegen aan in .

Meer informatie over Frictio-Sport in

Er zijn twee belangrijke punten in deze tekst. Allereerst gaat het over lezingen en workshops over blessurepreventie voor sportverenigingen in Zwolle. Veel bestuurders, sporters en trainers weten te weinig over blessurepreventie. De lezingen en workshops zullen zich richten op maatregelen om blessures te voorkomen, het belang van rust en herstel, de meest voorkomende blessures bij bepaalde sporten en wat te doen bij een blessure. Ten tweede wordt er melding gemaakt van een toename van sportblessures bij kinderen van 9 tot 12 jaar. Hoewel deze kinderen juist meer sporten, is de toename van blessures deels te wijten aan het gebrek aan dagelijkse beweging. Het aantal kinderen dat voldoet aan de bewegingsnorm is namelijk gehalveerd, wat resulteert in slechtere motorische vaardigheden en een grotere kans op ernstig letsel. Het is daarom belangrijk dat kinderen worden getraind in basisvaardigheden zoals motoriek, spierkracht en lenigheid.

Wil je weten wat Frictio-Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frictio-Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frictio-Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frictio-Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Frictio-Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frictio-Sport

Bezoekers bekeken ook