Fysio Fit Zwolle

Fysio Fit Zwolle is een Sportschool gelegen aan Rijnlaan 33 in Zwolle.

Meer informatie over Fysio Fit Zwolle in Zwolle

FysioPlus Zwolle is een zorginstelling met een passie voor het leveren van zorg. Het team bestaat uit verschillende specialisten, zoals Anouk ten Veen, Henrike van Dalen - Valk, Mathijs Bouwhuis, Kelly van Marle, Arthur Vennik en Charlotte Knaap. In de blog van FysioPlus Zwolle wordt het belang van neurocognitieve training met behulp van lampjes besproken. Daarnaast worden ook ervaringen gedeeld van patiënten die te maken hebben gehad met kruisbandblessures. Het blijkt dat het voorkomen van blessures niet te voorspellen of te voorkomen is. Verder worden de start van wandelgroepen aangekondigd en worden de openingstijden van de twee locaties van FysioPlus Zwolle vermeld.

Wil je weten wat Fysio Fit Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Fit Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Fit Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Fit Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Fysio Fit Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Fit Zwolle

Bezoekers bekeken ook