Fysio Zwolle

Fysio Zwolle is een Fysiotherapeut gelegen aan Ceintuurbaan 34A in Zwolle.

Meer informatie over Fysio Zwolle in Zwolle

Fysio Zwolle is een fysiotherapiepraktijk waar je terecht kunt voor de beste fysiotherapie. De praktijk heeft goede beoordelingen van klanten gekregen, met een gemiddelde score van 4,5 / 5. De praktijkassistenten Miriam en Tessa, samen met de fysiotherapeuten, helpen je met verschillende specialismen. De behandeling wordt op maat gemaakt, waarbij je zelf een belangrijk onderdeel bent van het herstelproces. De behandeling richt zich op kracht, balans en mobiliteit. Het herstelproces begint met rust nemen en vervolgens worden oefeningen en een trainingsprogramma geïntroduceerd. Je kunt contact opnemen voor een afspraak of om meer informatie te krijgen.

Wil je weten wat Fysio Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Fysio Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Zwolle

Bezoekers bekeken ook