Gandhi

Gandhi is een Indiaas restaurant gelegen aan Oude Vismarkt 9A in Zwolle.

Meer informatie over Gandhi in Zwolle

Gandhi Zwolle is een Indiaas restaurant in Zwolle dat sinds 2005 bekend staat om zijn authentieke Indiase gerechten. Masud en Marieke Khan hebben hun droom waargemaakt door dit traditionele restaurant op te zetten. Naast het dineren in het restaurant is het ook mogelijk om gerechten af te halen of te laten bezorgen. Bij bestellingen vanaf €20,- wordt er gratis bezorgd. Het restaurant is gelegen aan de Oude Vismarkt 9A in Zwolle. Reserveren wordt aangeraden, aangezien de plekken beperkt zijn. Gandhi Zwolle hoopt u snel te verwelkomen en u te laten genieten van hun droom, waarbij klanten vaak terugkomen na een bezoek.

Wil je weten wat Gandhi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gandhi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gandhi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gandhi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Gandhi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gandhi

Bezoekers bekeken ook