Gebroeders van der Fant

Gebroeders van der Fant is een Visrestaurant gelegen aan Breehorn 2 in Urk.

Meer informatie over Gebroeders van der Fant in Urk

De Jongens van de Fant verkopen producten van de beste kwaliteit, bereid met verse producten en volgens eigen recepten. Ze staan bekend om hun no-nonsense dienstverlening en hebben veel tevreden klanten. De openingstijden zijn van maandag tot donderdag van 8:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn ze open van 7:00 tot 14:00 uur. Op zondag 25 december, maandag 26 december, zaterdag 31 december, maandag 2 januari, dinsdag 3 januari en woensdag 4 januari zijn ze gesloten. De locatie is Breehorn 2a in Urk.

Wil je weten wat Gebroeders van der Fant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gebroeders van der Fant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gebroeders van der Fant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gebroeders van der Fant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Gebroeders van der Fant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gebroeders van der Fant

Bezoekers bekeken ook