Gerecht & Land

Gerecht & Land is een Restaurant gelegen aan Rechterland 1 in Zwolle.

Meer informatie over Gerecht & Land in Zwolle

Bij het opleidingsrestaurant Gerecht & Land van Landstede MBO worden studenten opgeleid en worden praktijksituaties gesimuleerd. De koks in opleiding koken voor de gasten en de gastheren en -vrouwen zorgen voor een goede service. Het restaurant biedt een menukaart, nieuws, contactinformatie en de mogelijkheid om een tafel te reserveren. Daarnaast kan men ervaren hoe onderwijs, lekker eten en gastvrijheid samenkomen. Het restaurant is gevestigd aan Rechterland 1 in Zwolle en is bereikbaar via info@gerechtenland.nl en 088 - 850 81 52.

Wil je weten wat Gerecht & Land verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gerecht & Land of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gerecht & Land? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerecht & Land het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Gerecht & Land reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gerecht & Land

Bezoekers bekeken ook