Aanvraag Evenementenvergunning, Sinterklaasintocht Zwolle Zuid, Democratenlaan 135 (zaaknummer 161224-2023)

DeZwollegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag Evenementenvergunning, Sinterklaasintocht Zwolle Zuid, Democratenlaan 135 (zaaknummer 161224-2023).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Bij burgemeester en/of burgemeester en wethouders van Zwolle is het volgende verzoek om een evenementenvergunning ingediend:een evenementenvergunning voor het houden van Sinterklaasintocht Zwolle Zuid op 25 november 2023, locatie Democratenlaan 135 in Zwolle.Ook wordt ontheffing gevraagd voor het gebruik van geluidsversterkende apparatuur.Belanghebbenden kunnen hun zienswijze over bovengenoemde aanvraag binnen twee weken na publicatie schriftelijk of mondeling naar voren brengen. De ingebrachte reacties zullen wij betrekken bij de beslissing op de aanvraag. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle. Mondelinge reactie kan op maandag tot en met vrijdag op telefoonnummer 14038. Indien u de aanvraag wilt inzien is het goed vooraf een afspraak te maken via bovenstaand telefoonnummer.Op de website www.zwolle.nl/evenementen kunt u meer informatie vinden over evenementen in de gemeente Zwolle.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deZwollegids.nl op 29-08-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Zwolle, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deZwollegids.nl
Redactie deZwollegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zwolle
  2. gmb-2023-372024

Gerelateerde berichten