Golfcenter Sporthaantje

Golfcenter Sporthaantje is een Golfwinkel gelegen aan Benjamin Franklinstraat 20A in Zwolle.

Meer informatie over Golfcenter Sporthaantje in Zwolle

Bij Golfcenter Sporthaantje kunt u uw tweedehands clubs inruilen. Er is momenteel een aanbieding van 30% korting op alle Sketchers schoenen in beide winkels. Daarnaast is er een afprijzing tot 80% op herfst- en winterkleding, maar dit geldt alleen in Drachten. De openingstijden van beide winkels zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Er zijn verschillende aanbiedingen voor clubs, zoals de Mizuno JPX 921 Graphite Regular en de Mizuno S23 White Satin Wedge. Daarnaast zijn er ook aanbiedingen voor andere producten, zoals de Bennington Select QO DB 2022 en de Big Max Heaven seven standbag. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief en voor service en advies kunt u contact opnemen met Golfcenter Sporthaantje. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig worden gedaan.

Wil je weten wat Golfcenter Sporthaantje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Golfcenter Sporthaantje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Golfcenter Sporthaantje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Golfcenter Sporthaantje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Golfcenter Sporthaantje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Golfcenter Sporthaantje

Bezoekers bekeken ook