Gorilla Lifting

Gorilla Lifting is een Sportartikelenwinkel gelegen aan Boddemate in Zwolle.

Meer informatie over Gorilla Lifting in Zwolle

Gorilla Lifting is een fitnessmerk dat zich richt op het ontwikkelen van producten om efficiënter en beter te kunnen trainen. Ze hebben onder andere Gorilla Lifting straps en een Gorilla Lifting Belt in hun collectie. De Gorilla Lifting straps hebben rubber aan de buitenkant voor extra grip en een kussen aan de binnenkant voor comfort. Bij de straps wordt ook een meshbag meegeleverd om ze in op te bergen. Gorilla Lifting heeft een passie voor fitness en wil fitness mogelijk maken voor iedereen. Ze streven ernaar om een community op te richten waarin sporters elkaar kunnen helpen en sterker kunnen worden. Daarnaast willen ze in de toekomst investeren in een eigen vestiging en fitness mogelijk maken in sociaal-economisch minder bedeelde gebieden.

Wil je weten wat Gorilla Lifting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gorilla Lifting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gorilla Lifting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gorilla Lifting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Gorilla Lifting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gorilla Lifting

Bezoekers bekeken ook