Gospelgroep Gospelkoor One Spirit (Overijssel)

Gospelgroep Gospelkoor One Spirit (Overijssel) is een Evangelische kerk gelegen aan Westenholterweg 19 in Zwolle.

Meer informatie over Gospelgroep Gospelkoor One Spirit (Overijssel) in Zwolle

Gospelkoor One Spirit is een enthousiast gospelkoor uit Zwolle dat met zang en muziek de liefde van Jezus wil delen. Het koor heeft een breed repertoire en treedt op met geluidsband en pianobegeleiding, evenals met acapella nummers. Kwaliteit in klankkleur en dynamiek staat hoog in het vaandel. Het koor bestaat uit ongeveer 25 zangers en zangeressen onder leiding van dirigent Jaco Lips. Iedere woensdagavond zijn er repetitieavonden, behalve tijdens schoolvakanties, waar enthousiast wordt gewerkt aan nieuwe optredens. Mensen die van zingen houden en interesse hebben om mee te zingen zijn van harte welkom om vrijblijvend een repetitieavond bij te wonen. Het koor verleent ook muzikale medewerking aan samenkomsten en diensten met een christelijke signatuur. Ze hebben een breed repertoire van Nederlandstalige en Engelstalige liederen en zijn te boeken voor optredens. Er staan verschillende optredens gepland, maar er worden geen specifieke data vermeld. Het koor is ook op zoek naar projectzangers en -zangeressen en doet mee aan de RABO ClubSupport in 2023.

Wil je weten wat Gospelgroep Gospelkoor One Spirit (Overijssel) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gospelgroep Gospelkoor One Spirit (Overijssel) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gospelgroep Gospelkoor One Spirit (Overijssel)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gospelgroep Gospelkoor One Spirit (Overijssel) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Gospelgroep Gospelkoor One Spirit (Overijssel) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gospelgroep Gospelkoor One Spirit (Overijssel)

Bezoekers bekeken ook