Grand Café Lubeck

Grand Café Lubeck is een Restaurant gelegen aan Lübeckplein 14 in Zwolle.

Meer informatie over Grand Café Lubeck in Zwolle

Grandcafé Lubeck is een gezellige locatie vlak achter het station in Zwolle. Ze serveren verse gerechten zoals wraps, kipsaté, hamburgers, schnitzels en biefstuk. Het restaurant heeft een sfeervolle ambiance en een ruim opgezet zonnig terras waar 140 personen kunnen genieten van hapjes en drankjes. Het is ook mogelijk om het café af te huren voor bedrijfsborrels, recepties en partijen. Het café is gemakkelijk bereikbaar en er zijn verschillende parkeergarages in de buurt. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefoon en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur.

Wil je weten wat Grand Café Lubeck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café Lubeck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café Lubeck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café Lubeck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Grand Café Lubeck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café Lubeck

Bezoekers bekeken ook