Grand cafe wijnbar Het Wijnhuis

Grand cafe wijnbar Het Wijnhuis is een Wijnbar gelegen aan Grote Kerkplein 5, 6,7,8 in Zwolle.

Meer informatie over Grand cafe wijnbar Het Wijnhuis in Zwolle

Grand café Het Wijnhuis Zwolle is gevestigd in het oudste gedeelte van de Zwolse binnenstad en biedt een authentieke, klassieke Franse sfeer. Het interieur van het café is opvallend, met onder andere een glas in lood raam met een kaart van Zwolle uit 1850 en antieke Franse kroonluchters. Het Wijnhuis staat op de derde plek in de Terras Top 100 van 2023 en staat bekend om zijn gastvrijheid, goede service en kwaliteit eten en drinken. Het café biedt meer dan 42 wijnen, borrelplanken, lunch- en dinerplateaus en speciaalbieren. Het is mogelijk om een tafel te reserveren en het café is geopend op woensdag tot en met zondag. Daarnaast biedt Het Wijnhuis ook 'de Pinsa', een plat, vers brood met diverse toppings.

Wil je weten wat Grand cafe wijnbar Het Wijnhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand cafe wijnbar Het Wijnhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand cafe wijnbar Het Wijnhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand cafe wijnbar Het Wijnhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Grand cafe wijnbar Het Wijnhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand cafe wijnbar Het Wijnhuis

Bezoekers bekeken ook