Guide2Health

Guide2Health is een Personal trainer gelegen aan Overtoom 1 in Zwolle.

Meer informatie over Guide2Health in Zwolle

Guide2Health is een bedrijf dat mensen helpt om een gezondere levensstijl te bereiken. Ze bieden personal training aan, waarbij ervaren trainers je begeleiden bij het behalen van je doelen. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten, er wordt een persoonlijk plan van aanpak opgesteld. Er zijn ook verschillende trainingsvormen beschikbaar, zoals small group training of trainen met een partner, vriend of vriendin. Guide2Health biedt veel aandacht en gezelligheid, maar bovenal resultaat. Het bedrijf is gericht op verschillende aspecten, zoals kracht, conditie, voeding, techniek, herstel en prestatie. Ze hebben ook meerdere locaties en je kunt contact met hen opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je weten wat Guide2Health verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Guide2Health of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Guide2Health? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Guide2Health het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Guide2Health reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Guide2Health

Bezoekers bekeken ook