Haar Partners

Haar Partners is een Kapper gelegen aan Van Ittersumstraat 97 in Zwolle.

Meer informatie over Haar Partners in Zwolle

Haar Partners is een kapsalon die meer biedt dan alleen een nieuwe coupe. Bij Haar Partners kun je genieten van een moment van rust en luxe, weg van de hectiek van het dagelijks leven. Ze bieden verschillende prijzen voor kinderen, heren en dames, afhankelijk van de leeftijd en het type behandeling. De prijs van een kleurbehandeling hangt af van je wensen, maar ook van de dikte en lengte van je haar. De salon werkt met de producten van Joico. Voor meer informatie kun je langskomen in de salon of bellen voor vrijblijvend advies. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Haar Partners verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar Partners of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar Partners? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar Partners het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Haar Partners reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar Partners

Bezoekers bekeken ook