Haarstudio Fimé

Haarstudio Fimé is een Haarextensionspecialist gelegen aan Rodetorenplein 15 in Zwolle.

Meer informatie over Haarstudio Fimé in Zwolle

Haarstudio Fimé in Zwolle biedt verschillende haarbehandelingen aan, waaronder hairextensions en hairweave. De haarstudio werkt met de LA Weave methode en biedt maatwerk aan door middel van een gratis intake. Ze werken met 100% human hair van bekende merken zoals Indian Gold Hairextensions, Jean Paul Mynè en Humano Hair. Klanten komen vanuit verschillende steden voor de behandelingen, zoals Kampen, Meppel, Apeldoorn en Utrecht. De prijzen voor een volumebehandeling beginnen bij €242,50 en voor een haarverlenging bij €350. Voor meer informatie over de kosten kun je een foto van je eigen haar sturen via Whatsapp. De contactgegevens van Haarstudio Fimé zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Haarstudio Fimé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Fimé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Fimé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Fimé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Haarstudio Fimé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Fimé

Bezoekers bekeken ook