Hair By Christine

Hair By Christine is een Kapper gelegen aan Petuniaplein 2 in Zwolle.

Meer informatie over Hair By Christine in Zwolle

Hair By Christine is een professionele kapper gevestigd in Zwolle. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals epileren van wenkbrauwen met touw, bruidsvisagie en bruidskapsels, haarstijlen en kleuren. Het team bestaat uit eigenaresse en topstylist Christine en junior stylist Mark. Ze hebben ook een prijslijst met behandelingen voor dames, heren, kinderen, haar- en kleurbehandelingen en nagelmanicure. Het adres is Petuniaplein 2, 8042 AV Zwolle en ze zijn bereikbaar op het telefoonnummer 038 767 6044. Ze zijn actief op Instagram en Facebook.

Wil je weten wat Hair By Christine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair By Christine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair By Christine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair By Christine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Hair By Christine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair By Christine

Bezoekers bekeken ook