Hairlab Zwolle

Hairlab Zwolle is een Kapper gelegen aan Assendorperstraat 111 in Zwolle.

Meer informatie over Hairlab Zwolle in Zwolle

Hairlab is een kapsalon waar klanten worden geholpen door 4 topstylistes. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals knippen, kleuren, stylen en visagie. Het team bestaat uit Leonie, Vera, Celeste en Nadine, die allemaal veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de laatste trends en kleuren. De salon is gesloten in week 31 en 32 vanwege de zomervakantie. Verder worden er positieve recensies gegeven door klanten en zijn de openingstijden van de salon op verschillende dagen van de week. De contactgegevens zijn beschikbaar voor het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Hairlab Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairlab Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairlab Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairlab Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Hairlab Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairlab Zwolle

Bezoekers bekeken ook