Hairstudio Uniek

Hairstudio Uniek is een Kapper gelegen aan Diezerstraat 119 in Zwolle.

Meer informatie over Hairstudio Uniek in Zwolle

Hairstudio Uniek is een kapsalon in het centrum van Zwolle die gespecialiseerd is in haarkleuring en styling. De salon biedt ook behandelingen voor beauty, zoals make-up, ontharen en tandenbleken. Ze staan 6 dagen per week voor hun klanten klaar. Bij Hairstudio Uniek kan je ook terecht voor laserontharing, waarbij na gemiddeld 8 behandelingen scheren, harsen of epileren niet meer nodig is. Daarnaast bieden ze ook een behandeling voor het bleken van tanden met peroxide-vrije tandenbleekgel. De eigenaar van de salon, Rabia Elcioglu, heeft veel ervaring in uiterlijke verzorging en is gespecialiseerd in wenkbrauwen epileren, tandenbleken, laseren en wimperliften. Iedereen is welkom in de salon, waarbij een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld na een uitgebreide intake. De contactgegevens van Hairstudio Uniek zijn: Diezerstraat 119, 8011 RE Zwolle, telefoonnummer 038-4579911 en e-mailadres info@hairstudiouniek.nl.

Wil je weten wat Hairstudio Uniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstudio Uniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstudio Uniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstudio Uniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Hairstudio Uniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstudio Uniek

Bezoekers bekeken ook