HC@Home (Stichting Health Cam Institute)

HC@Home (Stichting Health Cam Institute) is een Softwarebedrijf gelegen aan Dokter Stolteweg in Zwolle.

Meer informatie over HC@Home (Stichting Health Cam Institute) in Zwolle

HC@Home is een systeem dat diagnostiek, zorg en behandeling naar de omgeving van de patiënt verplaatst. Met behulp van een gebruiksvriendelijke oplossing kunnen patiënten thuis hun bloeddruk, gewicht, zuurstofgehalte, hartslag en activiteiten meten. Deze metingen worden automatisch en beveiligd doorgestuurd naar de zorgverlener, die indien nodig contact opneemt om de behandeling aan te passen. HC@Home maakt het mogelijk om ziekenhuisopnames of poliklinische bezoeken te voorkomen of verkorten. Daarnaast heeft het systeem ook een diagnostiek platform dat metingen van Point-of-care test (POCT) apparatuur automatisch in verschillende laboratorium informatiesystemen laat terecht komen. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar het effect van telerevalidatie in de follow-up fase na een hartrevalidatie programma, waarbij HC@Home wordt gebruikt. HC@Home pleit ook voor het aanbieden van hartrevalidatie op afstand om te voorkomen dat de reguliere zorg in het gedrang komt. Contactgegevens kunnen worden gevonden op de website.

Wil je weten wat HC@Home (Stichting Health Cam Institute) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HC@Home (Stichting Health Cam Institute) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HC@Home (Stichting Health Cam Institute)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC@Home (Stichting Health Cam Institute) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar HC@Home (Stichting Health Cam Institute) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HC@Home (Stichting Health Cam Institute)

Bezoekers bekeken ook