Healthy Body Lounge Zwolle

Healthy Body Lounge Zwolle is een Personal trainer gelegen aan Burgemeester Drijbersingel 25 T in Zwolle.

Meer informatie over Healthy Body Lounge Zwolle in Zwolle

Healthy Body Lounge Zwolle biedt leuke, afwisselende en effectieve trainingen aan om jouw fitnessdoelen te bereiken. Bij al hun trainingen sta je onder professionele begeleiding en werken ze met Aquabikes en EMS pakken om in minder tijd meer calorieën te verbranden. Ze bieden ook persoonlijke begeleiding aan voor afvallen en het behalen van doelen. De Aquabike training is gericht op afvallen, het trainen van benen, billen en buik, en het verminderen van cellulitis. De EMS training duurt slechts 20 minuten, traint het hele lichaam en bevordert gewichtsverlies en vetverbranding. Klanten hebben positieve beoordelingen gegeven over de resultaten die ze hebben behaald. Je kunt een gratis proefles plannen om kennis te maken met hun aanpak.

Wil je weten wat Healthy Body Lounge Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthy Body Lounge Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthy Body Lounge Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthy Body Lounge Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Healthy Body Lounge Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthy Body Lounge Zwolle

Bezoekers bekeken ook