Healthy Roots

Healthy Roots is een Personal trainer gelegen aan Stadionplein 16 in Zwolle.

Meer informatie over Healthy Roots in Zwolle

Healthy Roots is een bedrijf dat klanten helpt bij het opbouwen van een beter lichaam, zodat ze betere verhalen kunnen schrijven over hun leven. Ze bieden personal training aan, afgestemd op de doelstellingen van de klant. Daarnaast hebben ze meer dan tien trainingsprogramma's die passen bij persoonlijke sportdoelen. In de shop kunnen klanten specifieke trainingsprogramma's en andere diensten/producten vinden. Er worden ook gratis bootcamp trainingen gegeven in samenwerking met Tough Love. Het team bestaat uit gecertificeerde personal trainers en bootcamp instructeurs. Het doel van Healthy Roots is om samen met de klanten te werken naar een gebalanceerde leefstijl en een goede gezondheid. Ze bieden ook coaching- en evaluatiegesprekken aan om te helpen bij het vinden van een passende leefstijl.

Wil je weten wat Healthy Roots verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthy Roots of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthy Roots? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthy Roots het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Healthy Roots reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthy Roots

Bezoekers bekeken ook