Herenkapsalon "Schelle"

Herenkapsalon "Schelle" is een Kapper gelegen aan Schellerallee 1 in Zwolle.

Meer informatie over Herenkapsalon "Schelle" in Zwolle

Dit is een samenvatting van de belangrijkste feiten in de tekst: Kapsalon "Schelle" is een kapsalon geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Je kunt het telefoonnummer bellen om een afspraak te maken. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur. Op maandag is de salon gesloten. Normaal gesproken kun je zonder afspraak binnenlopen, maar vanwege de COVID-19 maatregelen is het tijdelijk nodig om een afspraak te maken. De tarieven voor knipbeurten verschillen per model en zijn te vinden op de website. Er zijn ook speciale tarieven voor kinderen en jongeren. Het is mogelijk om je knipbeurt te reserveren.

Wil je weten wat Herenkapsalon "Schelle" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herenkapsalon "Schelle" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herenkapsalon "Schelle"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herenkapsalon "Schelle" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Herenkapsalon "Schelle" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herenkapsalon “Schelle”

Bezoekers bekeken ook