Hervormd Windesheim

Hervormd Windesheim is een Kerk gelegen aan Kattenwinkelweg 22-I in Zwolle.

Meer informatie over Hervormd Windesheim in Zwolle

Het kerkbestuur van de Hervormde Gemeente Windesheim heeft besloten om voorlopig geen kerkdiensten meer te houden vanwege maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Om de communicatie met de gemeenteleden te onderhouden, zal er naast het maandelijkse kerkblad een wekelijkse weekbrief worden uitgegeven. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden bij ds. J.H. van Wijk. Daarnaast wordt er in het kerkblad informatie gegeven over activiteiten van de gemeente. De redactie van het kerkblad is te bereiken via kerkblad@hervormdwindesheim.nl. Voor administratieve zaken kunnen gemeenteleden terecht bij Mevr. H. van Ravenhorst-van Riessen. Bankrekeningnummers van de verschillende fondsen van de gemeente worden vermeld. Tevens worden adresgegevens gegeven voor het aanvragen van trouwdiensten of concertlocaties. Overige informatie over diensten en activiteiten wordt ook vermeld.

Wil je weten wat Hervormd Windesheim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormd Windesheim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormd Windesheim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormd Windesheim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Hervormd Windesheim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormd Windesheim

Bezoekers bekeken ook