Het Vliegende Paard

Het Vliegende Paard is een Café gelegen aan Voorstraat 17-19 in Zwolle.

Meer informatie over Het Vliegende Paard in Zwolle

Het Vliegende Paard is de grootste studentenkamer van Zwolle en biedt verschillende mogelijkheden. In het eetcafé kun je elke dag terecht voor betaalbare gerechten, zoals burgers, pasta's, curry en salades. Daarnaast organiseert het Vliegende Paard wekelijks evenementen in samenwerking met partners, zoals dance-events, livemuziek, kroegcollege's en gametoernooien. Ook kun je bij het Vliegende Paard zalen huren voor feestjes en borrels, en zijn er diverse zalen beschikbaar voor groepsevenementen, vergaderingen of familiefeesten. Het Vliegende Paard bevindt zich in het centrum van Zwolle, dichtbij het centrale plein met horeca en winkels. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Het Vliegende Paard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Vliegende Paard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Vliegende Paard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Vliegende Paard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Het Vliegende Paard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Vliegende Paard

Bezoekers bekeken ook