Het Weeshuys eten en drinken

Het Weeshuys eten en drinken is een Restaurant gelegen aan Assendorperstraat 6 in Zwolle.

Meer informatie over Het Weeshuys eten en drinken in Zwolle

Het Weeshuys heropent op 27 september 2023 op de Assendorperstraat 6 in Zwolle. Ze hebben een speciale openingsactie op die dag, genaamd "Proef de hele kaart", waarbij je kunt dineren voor €59 per persoon (exclusief drank). Reserveren kan vanaf 2 personen door te mailen naar reserveringen@hetweeshuys.nl. Vanaf 27 september zijn ze 5 dagen per week geopend, van woensdag tot en met zondag, van 16:00 uur tot 24:00 uur. Het Eethuys Assendorp blijft gesloten voor afhaal en bezorging, maar je kunt wel hun foodtrucks inhuren voor catering op locatie. Daarnaast is Het Weeshuys beschikbaar voor besloten private dining en feestjes op maandag en dinsdagavond, vanaf 10 personen.

Wil je weten wat Het Weeshuys eten en drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Weeshuys eten en drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Weeshuys eten en drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Weeshuys eten en drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Het Weeshuys eten en drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Weeshuys eten en drinken

Bezoekers bekeken ook