Het zout der aarde Zwolle

Het zout der aarde Zwolle is een Kerk van Christus gelegen aan Jupiterstraat 8A in Zwolle.

Meer informatie over Het zout der aarde Zwolle in Zwolle

De website van evangelie gemeente Het Zout Der Aarde Zwolle nodigt mensen uit om de kerkdiensten op zondagen bij te wonen in het gebouw De Bazuin Jupiterstraat 8a, 8022 RK Zwolle. Tijdens deze diensten is er ruimte voor onderling contact, aanbidding, lofprijzing en prediking van Gods woord. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om koffie of thee te drinken en met elkaar te praten. Daarnaast wordt er verwezen naar de Facebooksite van de gemeente voor meer opbouwende verhalen.

Wil je weten wat Het zout der aarde Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het zout der aarde Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het zout der aarde Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het zout der aarde Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Het zout der aarde Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het zout der aarde Zwolle

Bezoekers bekeken ook