Holtenbroek

Holtenbroek is een Winkelcentrum gelegen aan Bachplein 2 in Zwolle.

Meer informatie over Holtenbroek in Zwolle

Winkelcentrum Holtenbroek is het centrale punt van de wijk Holtenbroek in Zwolle. De wijk ligt in een groene omgeving en wordt gekenmerkt door de mensen die er wonen, werken en op bezoek komen. Het winkelcentrum biedt ruime winkels waar je uitgebreid kunt winkelen. Daarnaast kun je op een terrasje of bankje uitrusten en genieten van het vakantiegevoel dat de omgeving biedt. Het winkelcentrum heeft een multiculturele sfeer, waar je kunt genieten van verschillende culturen en talen. Winkelcentrum Holtenbroek is gratis toegankelijk en zorgt voor een inspirerende ervaring. Bezoek ook de website Holtenbroek.com voor meer informatie.

Wil je weten wat Holtenbroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holtenbroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holtenbroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holtenbroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Holtenbroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holtenbroek

Bezoekers bekeken ook