HRC DIGITAL B.V.

HRC DIGITAL B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Grote Voort 293-A in Zwolle.

Meer informatie over HRC DIGITAL B.V. in Zwolle

HRC DIGITAL biedt booking en kassa software aan voor de hospitality, horeca, verhuurbedrijven en ticketverkoop. Deze systemen kunnen zowel on-premises geleverd worden als via een SAAS Cloud oplossing. HRC DIGITAL is een Business to Business bedrijf en is een deelnemer van SIDN. Het HRC System is een compleet reserveringssysteem met veel mogelijkheden, zoals online reserveren, een channel manager en het HRC Booking Portal. Daarnaast bieden ze ook kassa systemen aan die perfect geïntegreerd kunnen worden met het reserveringsprogramma, waaronder een mobiel kassasysteem. HRC SERVICES zorgt ervoor dat u meer uit uw beschikbare data kunt halen en uw gasten kunt informeren. Het bedrijf is gevestigd in Zwolle en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van woensdag en vrijdag waarop er aan development wordt gewerkt en op afspraak gewerkt wordt. In geval van nood zijn ze 24/7 bereikbaar. Het bedrijf maakt gebruik van Firebird SQL, MySQL en SQLite voor de ontwikkeling van hun systemen en werkt met verschillende programmeertalen en technologieën zoals PHP, c++, Delphi, iOS, Android, HTML5, CSS, Bootstrap, JavaScript en jQuery.

Wil je weten wat HRC DIGITAL B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HRC DIGITAL B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HRC DIGITAL B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HRC DIGITAL B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar HRC DIGITAL B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HRC DIGITAL B.V.

Bezoekers bekeken ook