Hulst Computer Systems B.V.

Hulst Computer Systems B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Katwolderweg 17 in Zwolle.

Meer informatie over Hulst Computer Systems B.V. in Zwolle

Hulst Computer Systems B.V. is een onafhankelijk softwarehuis dat gespecialiseerd is in de programmering, consultancy, application hosting en de verkoop van handelsproducten rond IBM Power computersystemen. Ze hebben ervaring in het aanleggen van netwerken voor kantoorautomatisering en koppelingen naar IBM Power servers. 4/TRADE is een applicatie voor de groothandel waarin de complete logistieke administratie kan worden ondergebracht, inclusief inkoop, verkoop, voorraadbeheer en facturering. Het vormt een geheel met de pakketten 4/RELATIONS en 4/FINANCE. Daarnaast biedt Hulst Computer Systems B.V. application hosting aan, waarmee bedrijven hun bedrijfsadministratie eenvoudig en betrouwbaar via internet kunnen verwerken zonder zelf een IBM Power server aan te schaffen. Tot slot is Hulst Computer Systems B.V. gespecialiseerd in netwerkbeheer en bieden ze totaaloplossingen dankzij samenwerkingen met business partners.

Wil je weten wat Hulst Computer Systems B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hulst Computer Systems B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hulst Computer Systems B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hulst Computer Systems B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Hulst Computer Systems B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hulst Computer Systems B.V.

Bezoekers bekeken ook