Humphrey's Restaurant Zwolle

Humphrey's Restaurant Zwolle is een Restaurant gelegen aan Melkmarkt 47-49 in Zwolle.

Meer informatie over Humphrey's Restaurant Zwolle in Zwolle

Humphrey's Zwolle is een restaurant gelegen in het centrum van de oude Hanzestad Zwolle. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand en heeft een 'Moulin Rouge' sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor. Het restaurant bestaat uit meerdere verdiepingen en aparte ruimtes, waardoor het geschikt is voor gezelschappen. Het menu bestaat uit een 3-gangen menu met gerechten geïnspireerd op het seizoen, maar ook klassiekers staan op de menukaart. Er is ook een apart kindermenu beschikbaar. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er aparte ruimtes beschikbaar en er zijn groepsarrangementen mogelijk. Het restaurant heeft ook een overdekt en verwarmd terras met uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwetoren. Reserveren wordt aangeraden.

Wil je weten wat Humphrey's Restaurant Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humphrey's Restaurant Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humphrey's Restaurant Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humphrey's Restaurant Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Humphrey's Restaurant Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humphrey’s Restaurant Zwolle

Bezoekers bekeken ook