I-Boost

I-Boost is een Marketingconsultant gelegen aan Biezenknoppen 17 in Zwolle.

Meer informatie over I-Boost in Zwolle

Irene van Heerde heeft 25 jaar ervaring in innovatie, strategische marketing en organisatieverandering. Ze biedt diensten aan op het gebied van business development, projectleiding van innovatieprojecten, organisatieverandering, strategische visie en heroriëntatie, en positionering en klantloyaliteit. Voor vragen kunnen mensen contact opnemen met i-Boost, waar Irene van Heerde werkt. Haar contactgegevens zijn irene@i-boost.nu en 06-11905953. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden ook terecht bij Irene van Heerde, met hetzelfde telefoonnummer. Het bedrijf i-Boost is ingeschreven bij de KVK onder nummer 67581986 en heeft het BTW-nummer NL138257632B01.

Wil je weten wat I-Boost verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van I-Boost of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij I-Boost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je I-Boost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar I-Boost reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. I-Boost

Bezoekers bekeken ook