ICT Dokter Zwolle

ICT Dokter Zwolle is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Moutmolen 60 in Zwolle.

Meer informatie over ICT Dokter Zwolle in Zwolle

ICT Dokter Zwolle biedt professionele en betaalbare hulp bij computer- en laptopproblemen, reparaties, internet- en netwerkproblemen, SMART home problemen, audio- en visuele problemen. Ze hebben ook een webshop waar je kunt kijken naar producten en prijzen. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00. Het tarief is €25 per half uur en er worden geen voorrijkosten berekend binnen een straal van 20 kilometer. Ze bieden ook diverse servicepakketten aan, zoals hardware cleaning, security and update, connect & go en geen zorgen service. Er is ook een zakelijk servicecontract beschikbaar. De ICT Dokter Zwolle heeft hart voor ICT en de klanttevredenheid staat hoog in het vaandel.

Wil je weten wat ICT Dokter Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ICT Dokter Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ICT Dokter Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ICT Dokter Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar ICT Dokter Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ICT Dokter Zwolle

Bezoekers bekeken ook