ICTfixed

ICTfixed is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Bremenstraat 62 in Zwolle.

Meer informatie over ICTfixed in Zwolle

ICTfixed biedt advies en ondersteuning voor ICT thuis en website ontwikkeling. Ze kunnen helpen bij problemen met computers, laptops, tablets, smartphones en thuisnetwerken. Daarnaast kunnen ze ondersteuning bieden bij het installeren en configureren van nieuwe apparaten en het verbeteren van de prestaties van een trage computer. Ze kunnen ook helpen bij het installeren van internet, tv en telefonie abonnementen. Het tarief is €10 per kwartier. Voor website ontwikkeling bieden ze advies en ondersteuning bij het registreren van een domeinnaam, het afsluiten van hostingabonnementen en het bouwen van websites. Ze kunnen ook helpen bij het updaten en wijzigen van websites. Voor vragen en ondersteuning kunnen geïnteresseerden contact opnemen met ICTfixed.

Wil je weten wat ICTfixed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ICTfixed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ICTfixed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ICTfixed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar ICTfixed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ICTfixed

Bezoekers bekeken ook