Ida Wolters Voetverzorging medisch pedicure

Ida Wolters Voetverzorging medisch pedicure is een Voetverzorging gelegen aan Oude Marswal 18 in Zwolle.

Meer informatie over Ida Wolters Voetverzorging medisch pedicure in Zwolle

Ida Wolters is een medisch pedicure in Zwolle Zuid. Ze is breed opgeleid en mag alle soorten voeten behandelen, inclusief (risico)voeten. Mensen met diabetes, reuma of andere medische voetproblemen kunnen in sommige gevallen in aanmerking komen voor vergoeding van de behandeling via hun zorgverzekering. Ida behandelt onder andere likdoorns, eeltplekken, ingegroeide nagels, kalknagels, schimmelnagels, wratten en blaren. Ze geeft ook advies over schoenen en huid- en nagelverzorging. Ida hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en kwaliteit. Voor het maken van een afspraak kan er gebeld, gemaild of een contactformulier ingevuld worden.

Wil je weten wat Ida Wolters Voetverzorging medisch pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ida Wolters Voetverzorging medisch pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ida Wolters Voetverzorging medisch pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ida Wolters Voetverzorging medisch pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Ida Wolters Voetverzorging medisch pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ida Wolters Voetverzorging medisch pedicure

Bezoekers bekeken ook