Idella

Idella is een Computerservice gelegen aan Zwartewaterallee 48 in Zwolle.

Meer informatie over Idella in Zwolle

Visma Idella is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software voor beleggings- en pensioenadministraties en (pensioen)uitkeringen. Ze bieden SaaS-toepassingen aan waarbij alle financiële gegevens veilig en toegankelijk zijn binnen één platform. Ze zijn de grootste leverancier van pensioenadministratie-oplossingen in Nederland en bieden end-to-end-oplossingen voor pensioenfondsen en -uitvoerders. Daarnaast verwerken ze maandelijks de (pensioen)uitkeringen voor ruim 1,8 miljoen Nederlanders. Visma Idella helpt mensen om hun financiële toekomst veilig te stellen, zowel op het gebied van pensioen als beleggen. Ze investeren ook in beveiliging en duurzaamheid en werken samen met Trees for All. Ze streven ernaar om pensioen concreet en persoonlijk te maken voor gebruikers.

Wil je weten wat Idella verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Idella of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Idella? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Idella het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Idella reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Idella

Bezoekers bekeken ook